Üdvözlöm a Pszichogenetika weboldalon!

Ezen a honlapon minden olyan biologikus információt megtalálhat a kedves kereső, amivel nagyobb megértésre és tudásra tehet szert. Elindulhat egy olyan úton, ahol megértheti a problémáinak, betegségeinek vagy élete negatív történéseinek az okát. Az ősi transzcendentális tudás egyesül a jelenkor úttörő és megfigyelések alapján történő pszichoanalitikus kutatásokkal. Egy teljesebb képet kaphatunk a megismerhetetlenek tűnő egészből PHD Gilbert Renaud a Recall Healing módszer megalkotója, magyarországi oktatója és F. Galló Béla Pszichogenetikus kutatásainak és megfigyeléseinek eredményei segítségével, akik több pszichoanalitikus élete munkásságát foglalták össze, mint például Anne Ancelin Schützenberger vagy Szondi Lipót. Természetesen hatalmas hálával tartozunk Dr. Ryke Geerd Hamer a Germán Gyógytudomány atyjának a biológiai természettörvények felfedezéseiért és az emberiség érdekében végzett önzetlen erőfeszítéseiért, hogy bárki megérthesse a 'betegségeknek' nevezett fizikai elváltozások biologikus értelmét.

Véletlenek nincsenek. A sorsa mindenkinek előre meg van írva.

Bármennyire is kellemetlenül hangzik néhány embernek a tény, hogy véletlenek semmilyen formában sincsenek a világegyetemben, de ez az igazság. A szabad akarat, mint olyan, csak a legcsekélyebb formában létezik. A forgatókönyvet csak egy-két kivételesen kreatív vagy aktív színész kedvéért módosítja a 'Direktor' úr. Az élet egy olyan tudatalatti által vezérelt előre leprogramozott utazás, ahol abban az illúzióban van részünk, hogy az életünket saját magunk irányítjuk. Még abba sincsen beleszólásunk hogy hogyan érezzük magunkat a különböző megtapasztalások során.

Van lehetőség a jövőn változtatni?

Talán mégis van remény, hogy a sorsunkon változtatni tudjunk! Ez pedig a megértése az élet nevű játéknak és a felismerések ereje. A tapasztalatok alapján, aki a saját öntudatára ébred és elkezdi keresni a miérteket, az igazságot, annak az élete rendkívüli módon megváltozik. Mindenki ismeri a szlogent, hogy a szabályok és a törvények nem ismerete, nem mentesít a felelősségvonás alól. Minden történésnek oka van az életünkben.

Hogyan?

Csak meg kell figyelni a saját és a családtagjainknak az életét, ami tele van ismétlődésekkel bizonyos szabályszerűségek alapján. A történelem ismétli önmagát. Így van ez minden egyén életében is. Sőt generációkon keresztül hetedíziglen is. Ha sikerül megfigyelőkké válnunk, akkor megtudjuk változtatni a sorsunkat. Valójában az elnyomott érzelmek, a megoldatlan konfliktusok, a ki nem mondott információk és szégyenletes titkok emlékei a családfán teszik beteggé a fizikai testet. Amint egy tudat alatti program a tudatosság szintjére kerül a megfigyelés kvantumfizikai törvényei alapján azonnal megszűnik működni.  

Szülői minták és a családi klán.

Minden gyermek a szüleit mintázza és a családfa elvárásai szerint él. A családfa, úgy működik, mint egy élőlény. Például, ha az egyik ágán születik egy gyilkos, akkor a másik ágán lesz egy szent, hogy az energia kiegyenlítődhessen és helyreálljon az egyensúly. Már a régiek is megfigyelték, hogy családi viselkedési minták öröklődnek.  "Nézd meg az anyját vedd el a lányát!" 

Átkok és öröklődések.

Ha a felmenőknél történik egy súlyos drámai vagy megoldatlan élethelyzet, akkor az addig ismétli magát ciklikusan, míg valaki meg nem oldja vagy fel nem oldja az át(o)kot. Ahogy a hazugság megbetegít, úgy az igazság felold és gyógyít a megértésen keresztül. Totem és Taboo. Egy titok, addig titok, míg ki nem derül az igazság. Egy hazugság, addig hazugság, míg ki nem derül a titok, onnantól már igazságnak hívjuk. "Mert nincs olyan elleplezett elrejtett dolog, ami napvilágra vagy igazságra ne kerülne." "Az apák esznek egrest és a fiaiknak vásik bele a foguk". 

A tudatalatti irányít.

Az emberek általában saját maguknak is gyakran hazudnak, de a tudatalatti nem felejt. A tudatos elme 10 százalék, míg a tudattalan rész 90 százalék, ami tulajdonképpen irányítja az életünk történéseit. Az automatikus agyunk egy robotpilóta, ami a tudatalatti információk és programok alapján dolgozik és irányítja az egész életünket és a szervezetünket.  A szívverés, a légzés, a vérnyomás, a homeosztázis és az összes automatikus érzelmi reakciónk tőle függ.

Az agy úgy működik, mint egy számítógép.

A biologikában tudjuk, hogy az automatikus agyunk a tudatalattiba tölt le minden drámai sokkélményt vagy hosszabb ideig fennálló stresszes helyzetet, amikből végül kisebb-nagyobb elváltozásokat szenvedhetünk el. Általában a tünet már egy helyreállítási folyamat, amit érzékelhetünk például fájdalommal kísérve. Az agyunk úgy működik, mint egy szuperszámítógép és a legfontosabb programja, hogy megóvja és a meghosszabbítsa a fizikai test életét a lehető leghosszabb ideig. 

A psziché és a lélek.

Minden blokk és háttérben futó negatív programok, olyan információk, amik fizikai szinten a gének, mintegy adathordozók bizonyos részeiben tárolódnak, de végső soron a szellem, ami irányít és a beleegyezése nélkül semmi sem történik a fizikai testben. Ez már a pszichotronika területe. Az embert körülveszi egy úgynevezett morfogenetikus információs mező, ahol minden tapasztalásunk, sőt a felmenők tapasztalásai és megoldatlan problémái is tárolódnak. Az emberi félelmek és aggódások megoldatlan konfliktusokhoz, titkokhoz, felfoghatatlan családi drámákhoz és meggyászolatlan halálesetekhez kapcsolódnak. Ezért a félelmekkel mindenképpen szembe kell nézni, minden embernek előbb vagy utóbb. Ezt ajánlatos tudatosan és felkészülten tenni, mint a véletlenre bízva újabb drámákat elszenvedve tudattalanul.

Pszichoanalízis és gyógyulás.

A problémák és betegségek feltárása a jelenben kezdődik és a kliens idővonalán módszeresen haladva visszafelé térképezzük fel az életeseményeket és tárjuk fel a tudatalattiban tárolt információkat. Az első fázisban beazonosítjuk a kiváltó konfliktusokat, a síneket és a programozó konfliktusokat. Aztán vizsgáljuk és tárjuk fel az életvonalat egészen a fogantatás pillanatáig az indítóprogramokig. Csak ezek a fázisok után, ha szükséges megyünk vissza a családfán és kutatunk eltitkolt események vagy drámák után a felmenők között 4. generációig, hogy egy súlyos 'örökletes' betegségből felépülhessünk az akadémikus orvoslás segítségével természetesen.