Recall Healing video album

 


Recall Healing jogi nyilatkozat
 
Gilbert Renaud – Recall Healing nyilatkozat – ezzel kezdd az ismerkedést
Kérjük, hogy mielőtt tovább lépnél a szakmai tartalmú videókra, tájékozódj az irányelvekről, amiket a Recall Healing iránt érdeklődőknek be kell tartaniuk. Konszenzusra, együttműködésre törekszünk az akadémikus orvostudomány szakértőivel, és kölcsönösen tanulunk egymástól.

Recall Healing dióhéjban
 
Gilbert Renaud – Dióhéjban, miről van szó? – ha csak 5 perced van
Rövid, mindössze öt perces ismertető, amelyből megtudhatod, hogy milyen módszerekre épül a Recall Healing. Segítségével feltárhatod a közvetlen kiváltó konfliktus (DHS) hátterében álló programokat is. Nem csak betegségek esetén veheted hasznát, hanem bármilyen élethelyzetben.

Recall Healing alapismeret
 
Gilbert Renaud – Alapismeret, alapeszközök – alapozás 30 percben
Hogyan kapcsolódik a Recall Healing az öt biológiai természettörvényhez és mivel egészíti ki Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezéseit? Bepillantást nyerhetsz a Recall Healing eszköztárába is… megtudhatod, mi a rakéta, a jéghegy, az ismétlődő életciklusok, az indítóprogram és a családfa.

Mielőtt belemennénk egy-egy konkrét elváltozásba, erről is érdemes tudnod:


Recall Healing biológiai konfliktusok
 
Gilbert Renaud – Miért vagyunk betegek? – rövid felvezető a témához
A Biologikához – Új Medicina – hasonlóan a Recall Healing is érzelmi “konfliktusokra” vezeti vissza a megbetegedéseket – a Recall Healing esetében azonban jóval többről van szó. Nem egy konfliktust keresünk, hanem a konfliktusok hálózatából kirajzolódó egyéni élettörténeteket.

Recall Healing mi lenne, ha?
 
Gilbert Renaud – Mi lenne, ha… és ami van – mielőtt még kérdeznél
Milyen elváltozásod lehet egy fájdalmas szakítás vagy egy szeretett hozzátartozó halála után? Mielőtt ilyen jellegű kérdést tennél fel, akár tanfolyamon, akár online, feltétlenül nézd meg ezt a videót. Biztosak vagyunk benne, hogy egy nagyon fontos dolog fog Benned a helyére kerülni.

Recall Healing a rákról
 
Gilbert Renaud – A rákos elváltozásokról – kiemelten fontos téma
A rák egy különösen intenzív érzelmi megrázkódtatás eredményeképpen alakul ki. A gyógyulási folyamat támogatásához az esetek nagy részében nem elegendő az érzelmi konfliktus feloldása. Mi az, amit még megtehetünk önmagunkért? Mi az a két dolog, amit minden túlélő megtett?

Recall Healing diagnózis konfliktus
 
Gilbert Renaud – Diagnózis konfliktus – kiemelten fontos téma
Az egyik legfontosabb téma a Recall Healingben. Hogyan hátráltathatja a diagnózis közlésekor elszenvedett érzelmi sokk a gyógyulást? Hogyan hat a diagnózis – és a prognózis – az elváltozás tényleges alakulására, lefutására? Mit jelent valójában az orvos az automatikus agy számára?

Recall Healing aktiváló és programozó konfliktusok
 
Gilbert Renaud – Aktivátor és program – egy fontos különbség
Ha Te is megoldást keresel arra, hogy hogyan lehet enyhíteni vagy lerövidíteni a megoldás utáni szakaszban jelentkező kellemetlen tüneteket, most megtudhatod, hogyan segít a Recall Healing, illetve miben tér el a Recall Healing szerinti megközelítés az új medicináétól (a Biologikáétól).

Recall Healing a vakfolt jelentősége
 
Gilbert Renaud – A vakfolt jelentősége – kiemelten fontos téma
“Megvan a konfliktus, hogy oldjam fel?” – “Ha tudnád, hogy mi a konfliktusod, már nem lenne elváltozásod.” Miért olyan nehéz feltárni, hogy mi volt az elváltozást vagy a viselkedést beindító érzelmi konfliktus? A videóból megtudhatod, hogy mi a vakfolt és annak biológiai értelme.

Nevezd meg, vállald fel, engedd el
 
Gilbert Renaud – Nevezd meg, vállald fel, engedd el
Hogyan történik a konfliktus elengedése a Recall Healingben? Mi az a három lépés, amit meg kell tenned hozzá? Mit ért Gilbert megnevezés, felvállalás, elengedés alatt? Hogyan támogatja ezt a Recall Healing eszközeivel való munka? Mi egyebet tehetünk még a gyógyulásunkért?

Bűntudat, hibáztatás és áldozat nélkül
 
ÚJ: Gilbert Renaud – Bűntudat, hibáztatás, áldozat nélkül
Miért fontos elengednünk a bűntudatot, önmagunk és mások hibáztatását, hogyan hat mindez saját vagy akár gyermekeink gyógyulására? Megismerheted egy anyuka esettörténetét, akinek a kislánya még 5 évesen sem tudta elhagyni a pelenkát. Érdekel, mire döbbent rá Gilbertnél?

Veleszületett és szerzett betegségek
 
ÚJ: Gilbert Renaud – Veleszületett és szerzett betegségek
Merre indulhatunk el az esetfeltárásban, ha egy gyermeknek valamilyen veleszületett betegsége van? Miben más, amikor az adott betegség később, a gyermek születése után alakul ki? Mint olyan sokszor, a kulcs ebben az esetben is az indítóprogramban lesz. Ehhez kaphatsz támpontot.

Balesetek, mérgezések, sugárzás
 
ÚJ: Gilbert Renaud – Balesetek, mérgezések, sugárzás
Bár a Biologika, Új Medicina nem terjed ki a balesetekre, mérgezésekre és a sugárzásra, a Recall Healing eszköztárával ezekben az esetekben is dolgozhatunk, és fontos felismerésekre tehetünk szert életünk miértjeivel kapcsolatban. Betegségek feltárásakor is hasznos puzzle darab lehet.

Mit mond a Recall Healing egyes konkrét elváltozásokról, viselkedésekről?


Recall Healing a kezdetekről
 
Gilbert Renaud – A kezdetek – fejfájás ESET
Nem csupán a Recall Healing kezdeteiről beszél Gilbert Renaud – egy konkrét esettörténeten keresztül mutatja be, milyen fontos szavakba önteni az érzéseinket… és egy praktikus tanáccsal is ellátja mindazokat, akik szeretnék elkerülni a komoly megbetegedéseket. Mire figyeljünk?

Recall Healing depresszió
 
Gilbert Renaud – A depresszió árnyékában
A depresszió a diagnózis-konfliktus sokkhoz hasonlóan hátráltatja a gyógyulást, ezért érdemes számolnod vele, amikor komoly megbetegedéssel van dolgod. Mi váltja ki és hogyan befolyásolja a(z eredeti) betegség kimenetelét? Mi az, amire mindenképp szükséged van a gyógyuláshoz?

Recall Healing krónikus fáradtság
 
Gilbert Renaud – Krónikus fáradtság I. rész – ESETtörténetekkel
Tünetei miatt könnyű összetéveszteni a depresszióval, ennél az elváltozásnál azonban másról van szó. Az Új Medicina pályatévesztési konfliktusként azonosítja az okát, a Recall Healingben öt konfliktus együttállásakor jelentkezik krónikus fáradtság. Érdemes figyelni a részletekre is!

Recall Healing krónikus fáradtság eset
 
Gilbert Renaud – Krónikus fáradtság II. rész – új ESETtörténet
Az egyik legrészletesebb Recall Healing esetfeltárásnak lehetsz a részese, ha megnézed ezt a videót. Egy ötven éves hölgy példáján keresztül ismerheted meg az aktiváló konfliktust (DHS), valamint a korábbi életciklusokból és az indítóprogramból hozott programozó eseményeket.

Recall Healing allergia eset
 
Gilbert Renaud – Allergia ESETtörténetek
Bármire is allergiás valaki, az elváltozás működési elve ugyanaz, legyen szó emésztőrendszeri, légúti vagy akár a bőr elváltozását okozó allergiáról. Ennél a két esettörténetnél nagyon szépen elkülönül az aktiváló (DHS) és a programozó konfliktus (életciklusok, indítóprogram, családfa).

Recall Healing ekcéma - eset
 
Gilbert Renaud – Ekcéma ESET képekkel – előtte-utána képpel
Szeretnél megismerkedni egy kisbaba megható esettörténetével, akinek az egész arcát beborító ekcémás elváltozása múlt el a történet feltárását és az akkori megélés kibeszélését követően? Gondolnád, hogy indítóprogramunk ilyen komoly hatással van ránk és gyermekeinkre?

Recall Healing önértékelés
 
Gilbert Renaud – Ön(le)értékelés, elengedés – néhány gyakorlat
Egy különösen fontos témának, az önértékelésnek, önbecsülésnek két aspektusát ismerheted meg a Recall Healing nézőpontjából. Gilbert Renaud néhány könnyű gyakorlatot ajánl, amelyek segítségével visszatalálhatunk a középpontunkhoz és felgyorsíthatjuk az elengedés folyamatát.

Recall Healing tematikus műhelyfoglalkozások, valamint témába vágó esetek


Recall Healing az előadásról
 
Gilbert Renaud – Előadás és beszélgetés – promóciós videó
2015. április 8-án Gilbert Renaud esetfeltárással és beszélgetéssel egybekötött előadást tartott a Recall Healingről. Az érdeklődők négy órán keresztül ismerkedhettek a Recall Healinggel, az eseményen több, mint 300-an vettek részt. Mire számíthatsz egy ilyen rendezvényen?

Recall Healing párkapcsolat
 
Gilbert Renaud – Párkapcsolatok, triádok
Döbbenetes, mekkora szerepe van az indítóprogramunknak abban, hogy milyen döntéseket hozunk a párkapcsolatainkra vonatkozóan, kit találunk vonzónak és hogyan tudjuk működtetni vele a közös életünket. Te melyik családi triádba tartozol, és ez hogyan hat az egész életedre?

Recall Healing gyermekek
 
Gilbert Renaud – Gyermekek (és felnőttek)
Tudtad, hogy még az is visszavezethető az indítóprogram idején a szülők érzelmi megéléseire, ha egy gyermeknek tanulási nehézségei vannak, elváltozásai alakulnak ki vagy felnőttként egy adott munkastílust követ? Időutazás… nem csak gyermekekről, nem csak gyermekeknek.

Recall Healing szimbólumok
 
Gilbert Renaud – Szimbólumok és álmok
A tudattalanunk szimbólumokkal üzen – még az álmainkban is – azokról a mélyen eltemetett konfliktusainkról, amik még feltárásra várnak. Hogyan lehet a segítségedre a Recall Healing a szimbólumok értelmezésében? Mi köze például a nőstény rókának a hajhulláshoz?!

Recall Healing testsúly problémák
 
Gilbert Renaud – Testsúly problémák
A túlsúly egy összetett probléma a Recall Healingben. Ebből a videóból megtudhatod, hogy mi az az öt fő konfliktus, ami a hátterében áll (akár egyszerre is), valamint további nézőpontokat, támpontokat kaphatsz, ha ezzel a témával dolgozol. A műhely várható időpontja: 2016. tavasz.

Recall Healing nyílt konzultáció
 
Gilbert Renaud – Nyílt konzultáció műhely
Hogyan működik a Recall Healing élesben, a gyakorlatban? Megnéznéd, hogyan dolgozik Gilbert Renaud a klienseivel? Szeretnél tanulni mások esettörténeteiből? Neked is van egy problémád, amit felvállalnál a csoport előtt? Ebből a videóból megtudhatod, mire számíthatsz.

Recall Healing tudás elmélyítés
 
Gilbert Renaud – Tudás elmélyítő műhely – közép-haladóknak
A műhely célja, hogy a hallgatók pontosítsák és elmélyítsék Recall Healing tudásukat, valamint felmérjék, hogy miben kell még fejlődniük. Ez nem vizsga és nem számonkérés, hanem egy lehetőség arra, hogy kiváló szakemberekké válhassanak. Mire számíthatsz ezen a műhelyen?

Recall Healing eszköztár gyakorlatok
 
Gilbert Renaud – Eszköztár gyakorlatok – közép-haladóknak
Gilbert Renaud speciális kurzusa, amelynek célja, hogy a hallgatók a tréner szakmai felügyelete alatt gyakorolhassák a Recall Healing eszköztárával – ismétlődő életciklusok, indítóprogram, családfa – és más, kiegészítő eszközökkel való munkát. Mire számíthatsz ezen a műhelyen?

Mit adott a Recall Healing a hazai szakembereknek, konkrét esetpéldákkal


Recall Healing orvosként
 
Dr. Gelléri Julianna – Orvosi tapasztalatok
Dr. Gelléri Julianna a VNTV-ben beszél arról, hogy mit adott neki a Recall Healing, hogyan tudja beépíteni a mindennapi praxisába, és konkrét esettörténetekkel mutat be néhányat azok közül az elváltozások közül, amikkel nap mint nap felkeresik a gyógyulni vágyó érdeklődők.

Recall Healing áttekintés
 
Hajcsik Tünde – Egy rövid áttekintés
Hajcsik Tünde az FLP TV műsorán beszél arról, hogy mit adott neki a Recall Healing, hogyan tudja hasznát venni, amikor – szigorúan orvosi felügyelet alatt – különféle elváltozásokkal keresik fel. A riportban kiemelt témaként beszél az anya-gyermek érzelmi kapcsolatról.

Ezek a videók angol nyelven érhetőek el, a magyar feliratozás folyamatban


Recall Healing mellrák
 
Gilbert Renaud – Intraduktális mellrák
Számos esetpéldán keresztül ismerheted meg az intraduktális mellrák (tejvezetékrák) érzelmi hátterét a Recall Healing tükrében. Figyelem! Ez a videó egyelőre csak angol nyelvű szinkronnal érhető el. A felirat lektorálása és időzítése folyamatban van. Köszönjük a türelmedet.

Recall Healing prosztata
 
Gilbert Renaud – Prosztata elváltozások
Számos esetpéldán keresztül ismerheted meg az prosztata elváltozások (rák, gyulladás) érzelmi hátterét a Recall Healing tükrében. Figyelem! Ez a videó egyelőre csak angol nyelvű szinkronnal érhető el. A felirat lektorálása és időzítése folyamatban van. Köszönjük a türelmedet.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.