Lisa Marie Presley halála a pszichogenetika tükrében

2023 Január 12.-én sajnos meghalt Elvis Presley egyetlen lánya Lisa Marie Presley. Mostanában sokan meghalnak szívmegállásban vagy stroke-ban, amit bármire is rá lehet fogni. Viszont, aki ismeri a Recall Healinget és a pszichogenetikát az könnyedén ki tudja elemezni a hírességek életét és halálát, ha felrajzolja az idővonalát akár a wikipédia segítségével. Nincsen egy darab véletlen sem a világegyetemben. Így az emberek életében sincs. Sőt még sejt szinten sem történnek véletlenek. Minden le van programozva előre. Algoritmikus ismétlődéseknek vagyunk a számtani és mértani sorozatai egyéni és kollektív szinten.

 

Ha ránézzünk Lisa Marie Presley idővonalára az alábbi rajzon, akkor láthatjuk, hogy az ő halálának az időpontja sem véletlen. Az indító programját nem tártuk fel és a mélyebb megéléseit sem ismerjük. Sőt a váratlan, drámai és elszigetelten megélt sokkélményeinek a pillanatairól sem tudunk semmit.

Amit tudunk, hogy az 54. életévében halt meg. Az ő édesapja Elvis Presley a király 9 éves korában halt meg. 54-ben megvan a 9 hatszor. Itt van egy fontos találat. Ha elosszuk a halála életkorát öttel, ami a kvintesszencia (mindennek az értelme), akkor az édesapja halála utáni gyászidőszak idejét kapjuk meg. Ha felezzük a 9. életévét, akkor kijön a szüleinek a válásának is az ideje 4,5 éves kora környékén. Egy kis számmisztika 5+4=9. 

Az első fiúgyermeke Benjamin Keough 2 éve 2020 Július 12.-én lett öngyilkos 27 éves korában. 27-ben megvan a 9 háromszor. 27x2=54. 9. hónapra születik meg egy gyermek. Így 9 éves korban újra éljük a születésünk körülményeit újra játszásokon keresztül. Minden kilenccel osztható szám visszakapcsol valamilyen módon a születésünk körülményeihez, amikor legközelebb voltunk a halálhoz. Ezért 'szállnak' ki sokan az élet nevű játékból 27 évesen. A fia Benjamin mikor öngyilkos lett 27 évesen, akkor ő volt 52 éves. 52:2=26. 26 évesen vált el az első férjétől, aki volt az apja Benjaminnak. A dédmama halála az első ciklusban pont egy vonalon van a 3. függetlenségi ciklusban a Benjamin halálával. A fia is 12.-én halt meg és ő is 12.-én, mutatva a kapcsolatot. 

Mivel a szülei kislánykorában elváltak, ezért az egész élete a házasságokról és a válásokról szólt, mintha folyamatosan újra játszaná azt. Érdekes, hogy a halálakor az első férjével élt egy háztartásban. Ő volt, aki megpróbálta újra éleszteni miután rátaláltak. A függetlenségi ciklusaiban sok érdekesség látszik. Például 7 éves korában részt vett több Michael Jackson koncerten. A következő ciklusban pedig miután elvált az első férjétől feleségül ment hozzá. Pont addig tartott a házasságuk, mint az első ciklusban a közeli ismeretségük a koncertek okán. 

Ajánlom az új Elvis című filmet megnézésre, mert zseniálisan jó lett! Pont 2 nappal a film Golden Globe díjátadója után érte a 'helyreállítási' szakaszának a krízise, ami semmi esetre sem véletlen, hiszen 12.-én halt meg szívmegállásban Januárban. Benjamin fiának a 2020 Július 12.-én történt öngyilkosságát és halálát soha nem tudta feldolgozni, ahogyan apja Elvis halálát sem egész életében. A film készítése, ahol megnyitották a szívüket édesanyjával Priscilla Presley-vel, gyakorlatilag újra-traumatizálta, miközben a fia halála miatti gyászban volt. Sok olyan történetet hallottunk már, ahol valakinek a hirtelen halálhíre után a szülő is meghalt, mint például Carrie Fisher édesanyja Debbie Reynolds is meghalt egy nappal a lánya halála után. 

Ha jobban ismernénk a családi történelmet és Lisa Marie Presley életét, akkor még több érdekesség derülhetne ki, mint például, hogy Elvis Presley édesanyja vérfertőző házasságból született, mert a nagyszülők első unokatestvérek voltak. A szívproblémák és a szívmegállás generációk óta átokként kíséri Elvis Presley családját. A Recall Healingben pedig tudjuk, hogy minden generációs betegség mögött családi titkokat tárhatunk fel, ha felrajzoljuk a családfát és kiderítjük a család sötét titkait, hogy megtörjük a pszichogén átkokat.

Babarik Péter
2023.01.17
 
 
 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.