Hírek

A kinőtt metszőfog

Kisfiam egyik ovis társának 7 és fél éves kora ellenére még nem nőtt ki a jobb felső metsző foga, csak a bal. Recall Healing workshopokon tanultuk, hogy a jobb metsző fog az apát jelenti és az apával kapcsolatos dolgokról mesél. A felső állkapocs az apát, az alsó az anyát jelenti a biológiában. Egyik játszóterezés alkalmával vettük a bátorságot a feleségemmel és elmondtuk ezt az információt a kisfiú édesanyjának és a velük élő nagymamának is, akik már fogorvoshoz is vitték a kisfiút ez miatt. Tudtuk, hogy a kisfiú az édesanyja családnevét viseli, mivel az apa lelépett amikor kiderült, hogy az édesanya várandós lett. A kisfiamnak is elmondtuk ezt az információt, aki pedig természetesen visszamondta az ovistársának, hogy azért nem nőtt ki még a jobb felső metszőfoga, mert neki nincs apukája. Így a kisfiú is megtudta az okot és összekapcsolhatta az információt a ki nem nőtt fogához. Pár hét múlva az eredmény az lett, hogy teljesen kinőtt a jobb felső metsző foga is. A Recall Healing módszer segítségével a tudat alattiban lévő nem tudatos vagy titkos információkat keressük, hogy bármilyen elváltozásból helyreállítsuk az egészségünket.

Epigenetika

Az epigenetika a modern biológiában a gének olyan öröklődési formájának vizsgálata, amely nem jár együtt a DNS szekvenciájának megváltozásával. A vizsgálat arra a kérdésre keres választ, hogy a környezeti tényezőknek a szülőkre gyakorolt hatása milyen változásokat okoz az utódok génkifejeződését tekintve. A másik jelentése szerint egy élőlény olyan fejlődési folyamatainak a vizsgálata, mint az emlős nőstények egyik X kromoszómájának inaktivációja vagy a géncsendesítés. Mindkét esetben a vizsgálat tárgya azonos: egy gén információja hogyan kerül át egyik generációból a másikba.

A Placebo Te Magad Légy!

Egy szép nyári napon megkerestek a Bioenergetic kiadótól, hogy szeretnének megajándékozni Dr. Joe Dispenza legújabb könyvével, ami a Placebo Te Magad Légy! címet viseli, mivel észrevették, hogy gyakran ajánlom a weboldalamon a munkásságát. Mondanom sem kell nagyon megörültem ennek a megtisztelő gesztusnak, hiszen én magam is nagy rajongója vagyok Joe Dispensa életművének. Az általa tanultakat én is használom a saját életemben és segítem a megkapott tudással az engem megkeresőket. Csodálatos azt látni, hogy ha egy ember elindul az önismeret kalandos útján, akkor a szinkronicitásoknak köszönhetően mindig rátalál a megfelelő emberekre vagy könyvekre, amik a további fejlődését szolgálják. A Placebo Te magad Légy! című könyv logikusan, gyakorlatiasan és tudományosan bemutatja a tudat alatti elme és a kvantumfizika működéseit, amik tulajdonképpen a placebónak nevezett jelenség okai mögött is állnak. Parapszichológusként és racionális férfiemberként olyan kérdésekre keresem a válaszokat, amiket az akadémikus tudomány nem tud megmagyarázni. A hit nálam bizonyosság, ami tudásból, meggyőződésből és személyes megtapasztalásokból áll. Amiről Dr. Joe Dispensa ír, azt megtapasztaltam már személyesen én is több alkalommal, ezért tudom szívből ajánlani a könyvet. A megértés és a felismerés hatalmas erő a változáshoz. Az agyunk egy holografikus elven működő számítógép valójában, amit az elme automatikusan a tudat alattiban lévő programok alapján vezérel. A Recall Healingben ezt a működést automatikus robotpilóta agynak hívjuk. Az automatikus agyunk pedig a túlélésre van programozva. A legfontosabb programja, hogy pillanatról pillanatra életben tartsa a fizikai testet. 

Nézd meg az anyját!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, mondja a népi bölcsesség. Tévedés azt hinni, hogy csak a külső jegyekre és a neveltetésre akarták felhívni a figyelmet eleink. A zárt közösségek idején párválasztásnál figyelembe vették a család történetét, a terheltséget, a sorsot, a túlélési képességet. Mindezt az örökítendő anyag védelmében.

 

Pszichogenetikai konzultációk Budapesten

Pszichogenetikai transzgenerációs konzultáció és feltárás Recall Healing módszer segítségével Budapestenl! Ha szeretné megérteni, hogy a jelenben lévő problémáinak vagy fizikai betegségeinek mi az oka, és szeretné azokat véglegesen megszüntetni, akkor bátran kérjen időpontot egy személyes konzultációra!

Lelki átalakulás az agyban

Dr. Joe Dispenza 2 részes videójából kiderül, hogy mi történik az agyban a neuronok között, mikor valaki új dolgokat tanul vagy emlékezik. Betekintést nyerhetünk az emberi elme működésébe és megérthetjük azokat a folyamatokat, amikkel átalakítható egy ember fizikai és érzelmi működése. A pszichogenetikai konzultációk során, amikor megtaláljuk a megfelelő tudat alatti történeteket, akkor a neuronok működésben megváltoznak és új kapcsolatokat alakítanak ki. Így bármilyen fizikai vagy mentális problémát meg lehet oldani.

Az emlékezés titkai

Em-lékek nélkül nincs idő. Em-berek nélkül nincsenek emlékek. A teremtés és a fizikai világ az emberek által létezik. A pszichogenetikai rekonszolidációs konzultációk és feltárások során beazonosíthatjuk azokat a transzgenerációs emlékeket, érzések segítségével, amik a fóbiákért, a viselkedésekért vagy a fizikai tünetekért felelősek. Ha sikerül szembenézni a félelmekkel, a tudat alattiban rejlő családi titkok hazugságaival, akkor a felismerés és az igazság felszabadító ereje az agyban megváltoztathatja a neuronok kapcsolódásait. A következmény pedig, hogy a továbbiakban nem érzünk félelmet például egy pók láttán vagy megszűnnek betegségeknek elnevezett komolyabb fizikai tünetek. Minél tovább idézünk fel egy fájdalmas emléket és beszélünk róla, annál jobban át tudjuk azt alakítani, miközben új szinapszisok keletkeznek az agyban a neuronok között. Az emberi memória című dokumentum film tökéletesen bemutatja az agyban lejátszódó folyamatokat.

Szóval mit csinál velünk egy csók?

Állunk egymással szemben, és megérkezik a hívójel, a feromon. A homeosztázisunk, azaz testünk egyensúlyi állapota megváltozik, mert a feromon stimulálja egyes hormonjaink és neuropeptidjeink termelését. Elkezdünk magunkról szag és rezgésingereket sugározni. Megváltozik a bőr ellenállása, a PH érték, csökken a szervezet önvédelmi mechanizmusa. Ha ez az inger hat a másik megfelelő receptoraira, az ő teste erre válaszolni fog. De mit is kommunikálunk ilyenkor?

Gondolatok és a DNS

Gondolataink erejével egy távoli DNS-re is hatást gyakorolhatunk? A tudóstársadalom egy részét mélyen megrázta az a felismerés, hogy DNS-ünk pusztán a gondolat erejével megváltoztatható. Mégis másképpen épülne fel és működne a világ, mint ahogyan eddig gondoltuk? A következőkben ismertetett kísérletek újabb fontos lépést jelentettek. Az Egyesült Államok hadseregének megbízásából az 1990-es évek elején azt vizsgálták kutatók, hogy az érzelmek akkor is hatással vannak-e az élő sejtekre, ha azok másutt vannak – távol a testtől.

Újragondolni a nevelést

Agresszív, birtokló vagy épp nemtörődöm szülők gyermekei gyakran eltökélik, hogy ők teljesen másként nevelik majd gyermekeiket. Nem is sejtik, mennyi minden esküdött össze azért, hogy ez ne így legyen. Darwin és Freud belépnek egy bárba. Két alkoholista egér, anya és fia, ül a bárszékeken, gint szürcsölgetve egy-egy gyűszűből. Az anya egér felnéz a tudósokra: Hé, ti zsenik, mondjátok meg, hogyan került a fiam ebbe a szánalmas állapotba? A rossz örökség – mondja Darwin. A rossz bánásmód – mondja Freud

Oldalak